Atunci când spunem ”acasă” ne gândim la acel loc minunat, cu atmosferă caldă și plăcută, cu un design pe sufletul nostru, care este mereu la fel de frumos și perfect ca în prima zi. Finisajele care rezistă în timp sunt exact ceea ce căutăm pentru casa visurilor noastre.

Dacă încă te întrebi ce să alegi în materie de finisaje, atunci acest material este exact pentru tine. Specialiștii în finisaje de la MARINER dezvăluie avantajele plăcilor ceramice, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri pentru casa ta.

Iată avantajele plăcilor ceramice:

1. Durabilitate

Principala grijă atunci când vine vorba de finisaje este ”cât de des va trebui să schimb pardoseala sau faianța de pe pereți?” Plăcile ceramice oferă siguranța durabilității fiind produse printr-un proces de greificare a masei caramice, care le face extrem de rezistente.

În ceea ce privește menținerea plăcilor ceramice, acestea se curăță printr-un proces standard, nu necesită acțiuni speciale și sunt o alegere ideală pentru zonele casei cu trafic intens precum hol, bucătărie sau living.

Un sfat pe care mereu clienții noștri îl primesc în showroom este să achiziționeze câteva plăci ceramice de rezervă, pentru modelul ales pentru finisaje, în cazul în care există accidente care duc la deterioarea pardoselii sau pereților.

2. Rezistență

Principala caracteristică a plăcilor ceramice este rezistența. De aceea, acestea sunt o alegere minunată pentru baie și bucătărie, deoarece sunt impermeabile atunci când vine vorba de apă și sunt potrivite pentru zonele cu umiditate crescută. De asemenea, plăcile ceramice sunt rezistente și la zgârieturi, uzură și lovituri, fiind perfecte pentru încăperile în care ne petrecem cel mai mult timp.

3. Design unic

Majoritatea oamenilor au o mulțime de imagini salvate cu bucătăria de vis, sau cu dormitorul mult dorit sau cu orice alt colțișor al încăperii. Toată amenajarea pornește de la o idee, însă partea grea este să găsești materialele necesare transformării în realitate a imaginii salvare.

Plăcile ceramice sunt disponibile în colecții unice, special create pentru ca tu să poți să dai viață design-ului dorit. În acest fel vei avea finisaje personalizate, pe care nu le vei mai găsi în alte case. Un alt avantaj al unicității finisajelor este posibilitatea de vânzare rapidă a apartamentului sau casei.

4. Spațiu îngrijit și igienă

Pe lângă rezistența în timp al doilea cel mai mare avantaj al plăcilor ceramice este ușurința cu care acestea se curăță. Cu toții ne dorim o casă curată și îngrijită în orice moment al zilei. Plăcile ceramice se curăță rapid și își mențin aspectul curat, reducând numărul de alergeni din casa ta, spre deosebire de covoarele care adună praf și acarieni.

Durabilitatea, rezistența la intemperii, estetica unică și prelucrabilitatea ușoară fac din plăcile ceramice o alegere perfectă pentru pardoseli sau pereți, astfel încât tu să obții design-ul pe care ți-l dorești.

Te așteptăm în showroom-ul MARINER pentru a alege plăcile ceramice potrivite casei tale! Specialiștii noștri în finisaje te vor ajuta să identifici modelul potrivit nevoilor tale și îți vor oferi suport și consultanță tehnică pentru a te ajuta să obții finisaje calitative și unice.