Toamna este un nou început. După zilele cu Soare, vacanțe la mare și relaxare, ne întoarcem la realitate cu energie pozitivă și cu mult chef de schimbări și proiecte noi. Finisajele sunt despre a-ți crea acest nou început, fie că îți finisezi noua casă, fie că redecorezi, acesta este materialul perfect pentru tine.

Ne-am întors de la cel mai mare târg internațional de finisaje și design interior, CERSAIE 2023, cu noi tendințe și idei, pe care ne dorim să le împărtășim cu tine.

Ce se poartă toamna aceasta?

1. Plăci ceramice inspirate din Natură

Natura a fost întotdeauna sursă de inspirație, așa s-a născut și design-ul biofilic. Texturile care imită piatra, lemnul sau alte materiale organice sunt o alegere minunată pentru finisajele casei tale. Aceste plăci ceramice sunt potrivite pentru un design minimalist, dar cozy în același timp. Colecțiile SHELLSTONE, WALES, PLANET sau AXIS redau frumusețea pietrei naturale, simple și rustice, și a lemnului care oferă căldură și armonie încăperii. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație designerii MARINER reușesc să transpună texturi plăcute prin modelele unice de plăci ceramice. Alături de plăci ceramice poți să incluzi și alte obiecte care transpun Natura în casa ta precum o textură de frunze, plante verzi sau tablouri cu licheni.

2. Culori naturale și nuanțe pământii

Gândește-te la un peisaj de toamnă, într-o pădure, iar acum extrage culorile care îți atrag atenția: verdele acela de mușchi, nuanțe calde de maro, alb murdar și bej sunt culorile acestei toamne. Partea bună este că aceste nuanțe sunt versatile și se pot adapta diferitelor stiluri de design interior. Dacă îți dorești un efect dramatic, poți să te orientezi către nuanțe de negru și albastru, iar dacă ești o fire optimistă și îți dorești să animi puțin spațiul poți alege și nuanțe de roșu sau portocaliu.

3. Modele geometrice și echilibru

Plăcile ceramice cu modele geometrice de tip mozaic sau forme hexagonale sunt printre preferatele acestui sezon, oferind echilibru vizual încăperii. Aceste modele sparg monotonia și oferă creativitate finisajelor tale interioare. Colecțiile noastre DUECENTO 25, PANTONE sau THEATRO sunt ideale pentru a obține finisaje diferite de tot ceea ce ai mai văzut până acum. Modelele deosebite și unice permit crearea unui design interior elegant, cu note de rafinament, fiind perfecte pentru baie, living sau zone open-space.

4. Plăci ceramice mari

Plăcile ceramice de mari dimensiuni sunt în topul preferințelor celor care ne trec pragul la MARINER, iar acest trend se va menține și toamna aceasta. Dimensiunile mari ale plăcilor permit realizarea unui design minimalist. Acestea sunt potrivite pentru încăperi de mici dimensiuni, deoarece plăcile ceramice mari reduc numărul de îmbinări și ajută la crearea unui spațiu curat, aerisit, perfect pentru cei care doresc un interior elegant.

Se anunță o toamnă minunată cu noi idei și finisaje care îți oferă sentimentul de ”acasă”! Pentru a descoperi colecțiile de sezon, te așteptăm în showroom MARINER, unde specialiștii noștri în finisaje interioare sunt pregătiți să îți ofere suport în a face cele mai bune alegeri pentru casa ta.