Ceramiche Mariner are plăcerea de a vă invita miercuri 6 martie 2024, orele 19:00, la Showroom-ul Mariner din strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64, la vernisajul expoziției FLORA ȘI FAUNĂ, ALEGORIE MINIATURALĂ, care va reuni lucrări din creația artistei Laura Duduleanu.

Expoziția va fi deschisă până în data de 8 aprilie 2024, de luni până vineri de la 09:00-19:00 și sâmbătă de la 09:00-17:00.

Laura Duduleanu este o artistă care lucrează preponderent cu hârtie, fiecare intervenție obținută pe suprafața acesteia reușind să păstreze o notă de unicitate, astfel încât inciziile, texturile și fuziunile cromatice rezultate să devină irepetabile. Este licențiată în Grafică (2013), are un master în Grafică Publicitară și Grafică de Carte și un doctorat în Arte Vizuale – toate acordate de Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Artista și-a expus lucrările în diverse galerii, spații de artă independent și muzee. Lucrările ei îl îmbarcă pe privitor într-o călătorie care evoluează simultan spre un tărâm oniric și ludic, dar rămân adesea ancorate în realitatea palpabilă a lumii înconjurătoare. În prezent trăiește și lucrează în Timișoara.