Mariner a transformat Palatul Lugoj într-o bijuterie modernă, păstrându-i totodată istoria și eleganța.

Palatul Lugoj este unul dintre cele mai importante monumente istorice din Lugoj, un simbol al arhitecturii baroce din secolul al XVIII-lea. Cu toate acestea, timpul și factorii naturali au dus la deteriorarea sa treptată. În ciuda acestor probleme, Mariner a avut un rol esențial în reabilitarea și restaurarea acestui monument impresionant, păstrându-i totodată frumusețea și istoria.

Mariner este un brand italian recunoscut pentru calitatea plăcilor ceramice pe care le produce. Acestea sunt apreciate de arhitecți și designeri din întreaga lume pentru designul lor sofisticat, calitatea premium și durabilitatea lor remarcabilă. În ceea ce privește proiectul de restaurare a Palatului Lugoj, Mariner a furnizat o varietate de modele de plăci ceramice care să păstreze armonia cu stilul arhitectural original al clădirii, dar și să-i aducă un aer modern și elegant.

Pentru restaurarea Palatului Lugoj, Mariner a furnizat modelele Bridge Natural, Boston Grey și Boston White, alese cu grijă pentru a accentua frumusețea clădirii. Aceste plăci au fost folosite în interior pentru a adăuga un aspect contemporan spațiului, iar durabilitatea și rezistența lor ridicată asigură un aspect nou și proaspăt pentru mulți ani de acum încolo.

Plăcile ceramice de la Mariner au adus o notă de eleganță și modernitate clădirii, transformând Palatul Lugoj într-un spațiu sofisticat și funcțional, perfect pentru afaceri și evenimente. În plus, ele au ajutat la păstrarea autenticității și istoriei clădirii, conferindu-i un aer nou și proaspăt.

Astăzi, Palatul Lugoj găzduiește o varietate de evenimente, de la conferințe și întâlniri de afaceri, până la nunți și botezuri. În plus, cele 13 apartamente decorate cu gust și eleganță sunt disponibile pentru cazare, oferind o experiență autentică și confortabilă pentru oaspeți.

În concluzie, Mariner a jucat un rol esențial în reabilitarea și restaurarea Palatului Lugoj, contribuind la transformarea sa într-o bijuterie modernă, dar totodată păstrându-i istoria și eleganța.