Suntem bucuroși să împărtășim cu voi o colaborare deosebită ce ne umple de mândrie. La MARINER, nu suntem doar producători de gresie și faianță premium, ci și pasionați de artă, estetică și inovație. Astfel, suntem onorați să fim partenerii acestui fascinant documentar despre viața și operele remarcabile ale arhitecților Silvia și Radu Grumeza.

Cu rădăcini în inima Italiei, MARINER a adus la Timișoara o notă de eleganță și rafinament, cu un showroom dedicat gresiei și faianței de cea mai înaltă calitate. Ne mândrim cu faptul că am făcut parte din acest proiect extraordinar, care explorează contribuția noastră la dezvoltarea urbanistică a Timișoarei.

Filmul „Arhitecții Silvia și Radu Grumeza” dezvăluie povestea inspirațională a acestor arhitecți de excepție și impactul lor asupra comunității noastre. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a susține acest proiect și suntem încântați să împărtășim cu voi această poveste captivantă.

Vă invităm să descoperiți această producție unică și să ne vizitați showroom-ul MARINER din Timișoara pentru a experimenta estetica și calitatea inconfundabilă a produselor noastre de plăci ceramice.